Symposium 2019

   

 
Het Symposium komt terug! Op zaterdag 16 maart 2019 wordt de tweede editie gehouden, met als thema 'Christen zijn met Hart en Handen'. In de Opstandingskerk in Utrecht gaan we leren en ontdekken over dit thema en elkaar bemoedigen om met Hart en Handen een Christen te zijn. 

Niemand minder dan Dirk Duijzer komt ons inspireren over hoe je je geloof uit kunt dragen op de werkvloer!

 

Duijzer is sinds 2008 werkzaam bij de Rabobank en is daar directeur van het directoraat Bestuurszaken en Coöperatie. Daarnaast heeft hij verschillende opleidingen afgerond in Dronten, Utrecht en Amsterdam in de richtingen Landbouw, Bedrijfskunde, Bestuurskunde en Filosofie. 
Door de vele verschillende functies die hij heeft mogen hebben, heeft Dirk veel ervaring in het uitdragen van zijn geloof binnen verschillende beroepssectoren. Want hoe kun je je collega's laten merken dat je christen bent? (Foto: Boerderij.nl)
 
 
Pastor Paul van der Boom neemt ons mee in het onderdeel 'hart' uit het thema. Want hoe houd je een zuiver hart naar God en hoe blijf je deze vullen met Zijn liefde? 
  

Pastor Paul weet namelijk als geen ander hoe het is om gevuld te worden met Zijn liefde. "Ruim veertig jaar geleden vroeg de voorganger van de dienst die ik bijwoonde wie God wilde ervaren. De woorden raakten mij en dat wilde ik inderdaad. Hij legde zijn hand op mijn hoofd en ik kreeg het gevoel dat mijn hart gevuld werd met de liefde van God. Het is haast een onbeschrijfelijk gevoel, ik noem het altijd ‘thuiskomen’ bij God.”  
Na zijn bekering is Paul met zijn vrouw Irma in de Betonbuurt gaan wonen en hebben ze in 1995 de Best Life Church opgericht. Deze gemeente is inmiddels uitgegroeid tot een club van honderden mensen, van jong tot oud. (Foto: Nieuws uit Utrecht Noord 2017)

De workshops die worden aangeboden, worden ingedeeld in de verschillende beroepssectoren, namelijk; Gezondheidszorg, Onderwijs, Natuur en Milieu, Bedrijf en Management, Sociaal en Psychisch, Ondernemerschap, Techniek, Media en Communicatie, Financiën, ICT en Politiek/juridisch. In het inschrijfformulier kun je je eerste en tweede keuze aangeven en aan de hand daarvan wordt de inhoud geregeld. We doen ons uiterste best om een workshop aan te bieden die bij je voorkeur past! 
 
Klik HIER om je via het formulier aan te melden voor het Symposium.
 
De aanmelddeadline is donderdag 28 februari, vol = vol!
 Inschrijvingen daarna worden op de reservelijst geplaatst!
Een mail met info over het betalen komt een dag na de deadline, dus houd deze in de gaten. Je inschrijving is pas definitief als je hebt betaald, dus als je niet op tijd betaalt komt je reservering te vervallen!