Retraite

 

Back to the Basics - Wie is God?

 

 

Het aftellen is begonnen! Vrijdag 17 tot en met 19 november 2017 is de jaarlijkse Retraite van Ichthus Landelijk, in het Emmausklooster in Helvoirt. Een weekend waarin verdieping en gezelligheid centraal staan met ruim driehonderd leden van de verschillende verenigingen van Ichthus Landelijk.

 

 

 

Thema en inhoud
Het thema is Back to the Basics - Wie is God?, wat betekent dat we teruggaan naar de basis, het fundament van ons geloof. Meer lezen over de inhoud van dit weekend en de verschillende workshops en reflecties? Klik dan hier of rechtsboven in het Retraitemenu op 'thema en inhoud'. 

 
Aanmelden
Aanmelden kan vanaf maandag 2 oktober 21.00, via deze link of door rechtsboven in het Retraitemenu op 'aanmelden' te klikken. Er is beperkt plek, dus vol = vol! Je ontvangt geen bevestigingsmail, maar je ziet vanzelf of je inschrijving is gelukt. Binnen een paar dagen krijg je bericht over betalen en verdere info, dus wacht die mail gerust af. Vanaf het versturen van die infomail, heb je 48 uur de tijd om te betalen. Na de 48 uur wordt je uit de lijst gehaald en moet je je via de Reservelijst inschrijven om het nog een keer te proberen!

Lees eerst goed de info door die erbij staat en houd niet alleen deze website, maar ook onze Facebookpagina in de gaten :) 

 

Liefs,

Het Retraitebestuur 2017

(v.l.n.r. Nicole van de Raa (Inhoudelijk), Simone Beer (Secretaris), Christianne Visser (Voorzitter), Corine van Hoorne (Penningmeester), Floris van Oosten (Huishoudelijk), foto Wijnand Ellens)
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Retraite 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door drukkerij De Groot