Terugblik op de Retraite 2019

Retraite 2019, On My Way

 

Vanuit Ichthus landelijk wordt er ieder jaar de Retraite georganiseerd. Dit is een weekend voor alle Ichthus landelijk verenigingen waarin rust centraal staat. Het weekend wordt dan ook gehouden in een klooster, wat rust en eerbied uitstraalt. Gedurende het weekend worden er meerdere diensten gehouden die aansluiten bij het thema van dat jaar, aansluitend op de dienst wordt er op verschillende manieren gereflecteerd. Hierbij is te denken aan de creatief, muzikaal,  debatteren, gebed, individueel en nog meer. Verder zijn er workshops die gevolgd kunnen worden en staat het weekend ook in het teken van verbroedering, in contact komen met andere Ichthus verenigingen.

Ik ben nu drie jaar op rij naar de Retraite geweest en het mooie van de weekenden vind ik de diversiteit. Je kan het weekend invullen op de manier die bij jou past. Zo kan je meedoen met de (sport)activiteiten die georganiseerd worden overdag en in de avond, de vesperdiensten, workshops, reflecties, vastenprogramma en andere. Maar je kan er ook voor kiezen om hierin een selectie te maken. Daarnaast vind ik de verbroedering ook erg leuk. Samen spelletjes spelen of een praatje maken tijdens de workshop.

Als je nog niet eerder bij de Retraite bent geweest, wil ik je aanmoedigen om je dit jaar wel op te geven. Wanneer je eenmaal bent geweest, wil je het jaar daarna graag weer! Zie ik je daar?

 

Marit Reinders

CSV Ichthus Zwolle

Agenda

Retraite
16 apr 2021 - 21:00
Lees meer

Live it!
12 mei 2021 - 13:00
Lees meer

Opwekking
21 mei 2021 - 07:00
Lees meer

Ichthus Landelijk sportdag
29 mei 2021 - 13:00
Lees meer

Ichthus Landelijk Openweek
7 jun 2021 - 08:00
Lees meer

Ichthus Landelijk gala
25 jun 2021 - 18:00
Lees meer

Nieuws