Ichthus@Work

Ichthus Landelijk en het online platform JongSelect zijn tot een unieke samenwerking gekomen: Ichthus@WorkIchthus@Work is een speciale tool waar jij als lid van de vereniging op zoek kunt naar een nieuwe (bij)baan of stage in de regio. 

 

Wat is Ichthus@Work?

Ichthus@Work is een maatschappelijk online platform dat zich richt op werving en selectie. Via @Work worden de leden van de vereniging verbonden met het (Utrechtse) bedrijfsleven. Ook stelt Ichthus@Work de opdrachtgevers in staat om in contact te komen met talentvolle leden en die graag werkervaring op willen doen. 

Of je nu een bijbaan zoekt in een supermarkt, een stage bij een grote multinational of een functie van 1 a 3 jaar ervaring bij een notariskantoor: voor iedereen is er via Ichthus@Work iets te vinden. Het aanbod varieert van dag tot dag. 

Hoe werkt Ichthus@Work?

Via de website of de app van Ichthus Landelijk kun jij de pagina van Ichthus@Work bezoeken. Hier vind je een overzicht van alle nieuwe en relevante banen en stages in de regio Utrecht. Dit zijn leden van de businessclub, maar ook allerhande andere bedrijven in de provincie die op zoek zijn naar nieuw talent.

Mocht je een vacature zien die je aanspreekt, dan kun je een account aanmaken. Je kunt zo reageren op de vacature. De opdrachtgever ontvangt dan een berichtje dat jij wilt reageren op deze vacature. Zo kun je met elkaar in gesprek.

Via de onderstaande knop kom je op de website en kan je eens rondkijken!

Website:

https://jongselect.nl/at-work/ichthus

 

Extra sponsorinkomsten

Nieuwe baan of leuke stage gevonden via Ichthus@Work? Dan ontvangt de vereniging hiervoor een financieel aandeel. Deze kan gebruikt worden als extra sponsorinkomsten voor Ichthus Landelijk, die ze weer zal verdelen naar jouw plaatselijke vereniging! Niet alleen heb jij een nieuwe baan: je ondersteunt Ichthus hier ook nog eens mee!

Agenda

Ichthus Landelijk Gala
14 jan 2022 - 18:00
Lees meer

Truiendag
10 feb 2022 - 08:00
Lees meer

Sportdag Ichthus Landelijk
26 mrt 2022 - 11:00
Lees meer

Nieuws