Update vanuit Ichthus Leiden

Bij ons in Leiden was het afgelopen maand feest: we mochten onze 54ste Dies Natalis vieren met een gezellige en spannende Dies-activiteit (een escaperoom), maar ook met een sprookjesachtig Diesgala, waarop we hebben genoten van een heerlijk diner, ontmoetingen en vele speeches. Ook mochten we een online DiesBorrel houden, waar we vele besturen mochten verwelkomen. Naast het feestje rondom onze Dies mochten we ook weer voor het eerst een fysieke praise houden. Helaas was dit zonder zingen, maar op creatieve manieren brachten we God alle eer. Ook hadden we alweer de laatste twee kringavonden, die we gelukkig fysiek mochten beleven. Nu resten ons enkel nog de laatste ALV, een slotactiviteit en een slotweekend, waar we erg naar uitkijken!

Agenda

Ichthus Landelijk Gala
14 jan 2022 - 18:00
Lees meer

Truiendag
10 feb 2022 - 08:00
Lees meer

Sportdag Ichthus Landelijk
26 mrt 2022 - 11:00
Lees meer

Nieuws