Update vanuit Ichthus Dronten

“Tussen het drukke boerenleven hebben wij als Ichthus Dronten ook het afgelopen seizoen weer mooie herinneringen mogen maken. Afgelopen tijd hebben we met het mooie weer mogen genieten van een gezamenlijk voetbaltoernooi en met minder mooi weer een heerlijke borrel gehouden. Daarnaast zijn we druk bezig met potentiële eerstejaars enthousiast te maken voor onze vereniging op de opendagen. De Hogeschool in Dronten houdt namelijk drive-trough opendagen (geheel op afstand uiteraard).

Ook het nieuwe f.t. bestuur is bekend gemaakt en zij hebben vol enthousiasme een prachtig Bestuur Toerusting Weekend mogen meemaken met de andere f.t. besturen van Ichthus.” Wij hopen zo snel mogelijk weer met andere verenigingen gezellig te kunnen borrelen!

Met amicale groet,

 

Namens C.S.V. Ichthus Dronten

Agenda

Ichthus Landelijk Gala
14 jan 2022 - 18:00
Lees meer

Truiendag
10 feb 2022 - 08:00
Lees meer

Sportdag Ichthus Landelijk
26 mrt 2022 - 11:00
Lees meer

Nieuws