Prik Positief

Heerlijk hé dat er weer iets meer mogelijk is en het zonnetje zich ook weer vaker laat zien. Daar kan nog wel een schepje bovenop. Meer positiviteit! Vaker omkijken naar elkaar! Zoeken naar meer redenen om het leven te vieren! Met #prikpositiviteit prikken we Nederland vol met positiviteit.

 

Recente cijfers laten zien dat gevoelens van eenzaamheid en depressie, en concentratie- en relationele problemen onder jongeren snel toenemen. Daarom willen we met jullie de handen ineen slaan. Binnenkort Binnenkort terrasje geboekt? Trakteer de tafel verderop en proost op het mooie leven. Zonnetje in het park? Deel ijs uit en vier het lekkere weer. Verzin het, voer het uit en prik het op de kaart! Zo simpel, maar zo’n groot effect. Verzamel een paar vrienden en doe mee met jullie creatieve en vrolijke acties. Laten we samen zichtbaar maken hoe Nederland hiervoor steeds positiever wordt.

 

Meer info via: www.prikpositief.nl

 

Tag iemand die zeker mee moet doen

 

 

#prikpositief #vieren #positiviteit #Nederland #vrolijk #samen

Agenda

Ichthus Landelijk Gala
14 jan 2022 - 18:00
Lees meer

Truiendag
10 feb 2022 - 08:00
Lees meer

Sportdag Ichthus Landelijk
26 mrt 2022 - 11:00
Lees meer

Nieuws