Update vanuit Ichthus Eindhoven - maart

Ichthus Eindhoven draait lekker door. Al onze activiteiten gaan zo goed en zo kwaad als dat kan online door, met zo nu en dan de uitzondering voor bijv. een tennistoernooi dat onder de huidige maatregelen gelukkig door kan gaan. Zo kom je ook nog eens buiten. Verder hebben we in februari een succesvolle Passion Week gehad en twee weken geleden een geslaagd Veritas Forum. De meest enerverende activiteit van de afgelopen weken hier in Eindhoven was toch wel de bekendmaking van ons c.f.t. Bestuur. Op de foto’s kunt u zien hoe dit in Ichthus-huizen werd beleefd. Het c.f.t. mag zich nu hard gaan voorbereiden op een (hopelijk) normaler bestuursjaar.

Agenda

Ichthus Landelijk Gala
14 jan 2022 - 18:00
Lees meer

Truiendag
10 feb 2022 - 08:00
Lees meer

Sportdag Ichthus Landelijk
26 mrt 2022 - 11:00
Lees meer

Nieuws