Update vanuit Ichthus Enschede - maart

Tijdens de afgelopen lezingen hebben we met elkaar nagedacht over onder andere mentale gezondheid, evangelisatie en geloofsverdieping. Tijdens de Sine-Regno in februari was ons h.t. bestuur even uitwaaien op Texel en nam o.t. bestuur Westerbeke de vereniging een weekje over! Er werd taart gegeten, challenges gedaan en er was een bingo! De komende tijd willen we meer gaan richten op persoonlijk contact, zoals bijvoorbeeld met het RSKeekblik. Je bakt een cake en nodigt een RSK'er die je nog niet zo goed kent uit voor de koffie. Die neemt het blik mee naar huis en nodig weer iemand anders uit. Zo blijven wij ons wel vermaken in Enschede!

 

Met amicale groet,

 

 

Agenda

Ichthus Landelijk Gala
14 jan 2022 - 18:00
Lees meer

Truiendag
10 feb 2022 - 08:00
Lees meer

Sportdag Ichthus Landelijk
26 mrt 2022 - 11:00
Lees meer

Nieuws