Update vanuit Ichthus Groningen - februari

"Ichthus Groningen draait op volle toeren; de activiteiten blijven wekelijks digitaal plaatsvinden. Zo hebben we een KringTraining gehad waar we nieuwe inzichten kregen over het creeëren van diepgang tijdens onlinekring. Verder organiseren we verschillende diensten en ook Kroegcollege’s blijven we geven, waar we lastige onderwerpen niet uit de weggaan. Zoals ‘Relaties&Sexsualiteit’ en ‘Doop&Belijdenis’. Het is mooi om te zien hoe de leden zich in blijven zetten voor elkaar. Veel activiteiten zijn ook open voor externen en we moedigen je aan om eens een keer langs te komen. Mail hiervoor naar secretaris@icht.nl . Ondanks dat het een gekke tijd is, blijven we God zijn werk zien in de vereniging en voelen we ons echt een ComeUnity"

 

Agenda

Ichthus Landelijk Gala
14 jan 2022 - 18:00
Lees meer

Truiendag
10 feb 2022 - 08:00
Lees meer

Sportdag Ichthus Landelijk
26 mrt 2022 - 11:00
Lees meer

Nieuws