Update vanuit Ichthus Amsterdam - januari

Hey leuke Ichthianen!

Ik hoop dat het met jullie allemaal oké gaat. Hier in onze hoofdstad maken wij het goed! Ondanks de lockdown zijn we als vereniging zeker nog met elkaar verbonden. We komen elke dinsdagavond online samen voor een gezellige kringavond en over een aantal weken vindt onze derde ALV al weer plaats! Het is mooi om te zien dat onze eerstejaars goed integreren (zie de foto van de afgelopen ALV) en ze hebben zelfs een eigen sjaarsbestuur opgericht! Het blijft een gekke tijd, maar God is trouw en laten we Zijn zegeningen niet uit het oog verliezen.

Warme groetjes vanuit Amsterdam :)

 

Zegenend Nabij,

Psalm 67:2-3 "God, wees ons genadig en zegen ons, laat het licht van uw gelaat over ons schijnen, dan zal men op aarde uw weg leren kennen, in heel de wereld uw reddende kracht."

 

Agenda

Ichthus Landelijk Gala
14 jan 2022 - 18:00
Lees meer

Truiendag
10 feb 2022 - 08:00
Lees meer

Sportdag Ichthus Landelijk
26 mrt 2022 - 11:00
Lees meer

Nieuws