Update vanuit Arnhem - januari

"Als kleine vereniging blijven wij immers redelijk bespaart bij menig maatregel. Toch zijn er 3 van onze Ichthianen de dans niet ontsprongen en hebben hun 15 minuten faam op de tv mogen besteden tussen de besmettingen op het NOS journaal. Maar gelukkig blijkt onze vereniging elkaar alleen aan te steken met enthousiasme! Met mannen/vrouwen avonden, bingo en de kerstactiviteiten zijn we nog steeds goed verbonden (zelfs offline). Met zelfs een nieuw lid om het aankomende jaar mee te beginnen! Wij wensen de andere verenigingen eveneens de vreugde en het enthousiasme toe voor het aankomende jaar, dat nu juist onze creativiteit mag worden geprikkelt!"

met amicale groet,

Ichthus Arnhem 

Agenda

Ichthus Landelijk Gala
14 jan 2022 - 18:00
Lees meer

Truiendag
10 feb 2022 - 08:00
Lees meer

Sportdag Ichthus Landelijk
26 mrt 2022 - 11:00
Lees meer

Nieuws