Update bestuur - december

Het Ichthus Landelijk bestuur wenst jou een heel mooi, gezond en waardevol 2021 met veel zegen toe waar je je mag verwonderen, je mag proeven en mag genieten! We kijken terug op een mooi, maar ook een moeilijk jaar waar corona een hele andere wending gaf aan het dagelijkse leven en zo ook aan Ichthus en Ichthus Landelijk. Een nare situatie wat niemand had kunnen voorspellen van te voren door een virus die je niemand toewenst. Ondanks de huidige situatie en de moeilijke momenten, zijn wij blij dat we nog steeds samen, met elkaar en met God Ichthus mogen zijn en mogen groeien. We zijn dankbaar dat 16 plaatselijke verenigingen, 1101 leden, er voor elkaar mogen zijn en juist ook in deze tijden waar dit extra belangrijk is. We zijn enorm trots op alle plaatselijke besturen die hun vereniging draaiende houden en er voor de leden staan. Ook zijn we dankbaar dat we samen met God ons mogen inzetten voor Ichthus Landelijk. Veel zegen gewenst.

Ichthiaanse liefs,

Bestuur Visser 2020-2021

Agenda

Ichthus Landelijk Gala
14 jan 2022 - 18:00
Lees meer

Truiendag
10 feb 2022 - 08:00
Lees meer

Sportdag Ichthus Landelijk
26 mrt 2022 - 11:00
Lees meer

Nieuws