Update vanuit Ichthus Utrecht - november

Na een intensieve septembermaand brak voor ons het wat rustigere verenigingsleven in oktober aan. Al is het bij Ichthus Utrecht eigenlijk nooit saai. Zo hebben we nog een borreldebatavond mogen beleven en ook vond onze eerste ALV plaats. Het organiseren hiervan vroeg aardig wat creativiteit en onze praeses heeft deze zelfs vanuit huis geleid, terwijl de rest van het bestuur met een aantal fanatieke leden fysiek bij elkaar was tot in de vroege uurtjes. Tot slot hebben we oktober afgesloten met een thema-avond gericht op het maken van bijbelstudies, zodat de vers opgestarte kringen lekker aan de slag kunnen met mooie bijbelstudies. 

Met amicale groet,

 

Agenda

Ichthus Landelijk Gala
14 jan 2022 - 18:00
Lees meer

Truiendag
10 feb 2022 - 08:00
Lees meer

Sportdag Ichthus Landelijk
26 mrt 2022 - 11:00
Lees meer

Nieuws