De Retraite

Tijdens het weekend van 21 tot 23 november 2014 heeft de jaarlijkse Ichthus conferentie De Retraite plaatsgevonden. Meer dan 320 Ichthianen mochten genieten van een weekend vol bezinning, gezelligheid en vriendschap. Het weekend waar eenheid in verscheidenheid tussen alle Ichthus verenigingen duidelijk naar voren kwam, had als thema 'geschapen om te volgen'. Door de sprekers Jan van 't Spijker, Martijn Horsman en Reinier Sonneveld werd het thema ondergebracht in een drietal lezingen. 'Wie moeten we volgen?','Hoe kunnen we Jezus praktisch navolgen in de wereld waarin we leven?' en 'Hoe kunnen we leven in de kudde met Jezus als Herder?'

Nieuw dit jaar was de workshop 'Helpen in Helvoirt'. Ongeveer 20 Ichthianen hebben zich een middag ingezet voor Helvoirt, onder andere door een schoolplein bladvrij te maken en door een aantal ouderen uit Helvoirt een gezellige middag te bezorgen.

De 2014 editie van de Retraite was, als vanouds, weer zeer geslaagd! Klikt hier voor een sfeerimpressie van de Retraite 2014.

Agenda

Ichthus Landelijk Gala
14 jan 2022 - 18:00
Lees meer

Truiendag
10 feb 2022 - 08:00
Lees meer

Sportdag Ichthus Landelijk
26 mrt 2022 - 11:00
Lees meer

Nieuws