Ichthuslandelijk.nl - In een nieuw jasje

Afgelopen jaar hebben er een aantal belangrijke veranderingen plaats gevonden binnen Ichthus Landelijk. Niet alleen hebben we zeven Ichthusverenigingen erbij gekregen, ook is het Landelijk Bestuur bezig geweest met een nieuwe huisstijl. Daar hoort natuurlijk het nieuwe logo bij dat tijdens de Expeditie gepresenteerd is, maar ook is de site in een nieuw jasje gestoken. Wij hopen jullie op het vernieuwde Ichthuslandelijk.nl vaak te ontmoeten. Je kunt hier terecht voor het laatste Ichthusnieuws, voor de data van de Open Ichthusactiviteiten en ook is er weer een forum op het ledendeel waarop jullie informatie kunnen uitwisselen over sprekers, commissiewerk en andere Ichthusgerelateerde zaken. Ook hopen we veel zoekende scholieren en studenten de weg te wijzen naar de Ichthusvereniging in hun studentenstad. 

Agenda

Ichthus Landelijk Gala
14 jan 2022 - 18:00
Lees meer

Truiendag
10 feb 2022 - 08:00
Lees meer

Sportdag Ichthus Landelijk
26 mrt 2022 - 11:00
Lees meer

Nieuws