Alpha bij Ichthus - Het feest

Het samengaan met Alpha kan in Ichthusland natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Het is een unieke gebeurtenis en dat dient uitgebreid gevierd te worden. Dat vieren gebeurde op 24 mei, toen Ichthianen uit alle hoeken van het land samen kwamen in Woudenberg om met elkaar de dag door te brengen.

In de ochtend, waarin we onder andere met elkaar konden voetballen, kwallenballen en een tractor konden trekken, hebben we onze krachten met elkaar kunnen meten. Daarna begon een heerlijk ontspannen middag, waarin we aan het meer hebben gelegen, hebben gezwommen en ruim de tijd hadden om met elkaar van gedachten te wisselen. De middag hebben we afgesloten met het beruchte 'fiscuswerpen'. Welke vereniging weet zijn penningmeester het verst in het water te gooien? Deze wedstrijd werd overtuigend gewonnen door Ichthus Dronten. In de avond werd er in een samenkomst stilgestaan bij het ontstaan van Alpha door Leenderd van der Deijl. Met het Alpha Landelijklied is waardig afscheid genomen van de Alpaverenigingen die nu verder gaan onder de naam Ichthus. Ook hebben we met de band van Ichthus Groningen liederen gezongen om God te danken voor onze prachtige verenigingen.

Na de ceremonie gingen we de dansvloer op onder begeleiding van de band Meadowly. In de nacht kroop iedereen voldaan in zijn/haar slaapzak in ons mooie tentenkamp. Na een kerkdienst op het campingterrein zijn we allen weer naar huis gegaan, maar volgend jaar zullen we elkaar ongetwijfeld weer treffend op één van de landelijke Ichthusactiviteiten. 

Klik hier voor de foto's gemaakt door Jasper van Rossum

Agenda

Ichthus Landelijk Gala
14 jan 2022 - 18:00
Lees meer

Truiendag
10 feb 2022 - 08:00
Lees meer

Sportdag Ichthus Landelijk
26 mrt 2022 - 11:00
Lees meer

Nieuws