Alpha bij Ichthus - Het feest

Het samengaan met Alpha kan in Ichthusland natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Het is een unieke gebeurtenis en dat dient uitgebreid gevierd te worden. Dat vieren gebeurde op 24 mei, toen Ichthianen uit alle hoeken van het land samen kwamen in Woudenberg om met elkaar de dag door te brengen.

In de ochtend, waarin we onder andere met elkaar konden voetballen, kwallenballen en een tractor konden trekken, hebben we onze krachten met elkaar kunnen meten. Daarna begon een heerlijk ontspannen middag, waarin we aan het meer hebben gelegen, hebben gezwommen en ruim de tijd hadden om met elkaar van gedachten te wisselen. De middag hebben we afgesloten met het beruchte 'fiscuswerpen'. Welke vereniging weet zijn penningmeester het verst in het water te gooien? Deze wedstrijd werd overtuigend gewonnen door Ichthus Dronten. In de avond werd er in een samenkomst stilgestaan bij het ontstaan van Alpha door Leenderd van der Deijl. Met het Alpha Landelijklied is waardig afscheid genomen van de Alpaverenigingen die nu verder gaan onder de naam Ichthus. Ook hebben we met de band van Ichthus Groningen liederen gezongen om God te danken voor onze prachtige verenigingen.

Na de ceremonie gingen we de dansvloer op onder begeleiding van de band Meadowly. In de nacht kroop iedereen voldaan in zijn/haar slaapzak in ons mooie tentenkamp. Na een kerkdienst op het campingterrein zijn we allen weer naar huis gegaan, maar volgend jaar zullen we elkaar ongetwijfeld weer treffend op één van de landelijke Ichthusactiviteiten. 

Klik hier voor de foto's gemaakt door Jasper van Rossum

Agenda

PR-masterclass
30 jan 2021 - 10:00
Lees meer

Nationale Ichthus truiendag
11 feb 2021 - 01:00
Lees meer

Verbroederingsweekend 2021
5 mrt 2021 - 12:00
Lees meer

Ichthus Landelijk sportdag
20 mrt 2021 - 13:00
Lees meer

Retraite 2021
16 apr 2021 - 17:00
Lees meer

Live it!
12 mei 2021 - 13:00
Lees meer

Opwekking
21 mei 2021 - 07:00
Lees meer

Ichthus Landelijk gala
25 jun 2021 - 18:00
Lees meer

Nieuws